تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 151
بازدید هفته : 556
بازدید ماه : 719
بازدید کل : 171355
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
انجمن آرپي واشتارگارت ایران ـ تي یلم،به نقل ازسیروس جلوانی در گفتگو با مهر با بیان اینکه شب کوری یک بیماری پیش رونده شبکیه است،اظهار داشت: بیماری شب کوری اشکال متعددی دارد اما نکته قابل توجه در تمام آزمایشهای انجام گرفته روی افراد مبتلا به شب کوری مشترک بودن پیشروی این بیماری روی شبکیه افراد است.
وی ادامه داد: در بیماری شب کوری ابتدا سلولهای استوانهای شکل چشم درگیر میشوند، در مرحله دوم بیماری سلولهای گیرنده نور مخروطی شکل نیز در گیر شده و دید محیطی فرد رفته رفته کاهش مییابد.
جلوانی گفت: در شب کوری دید محیطی فرد کمتر شده ولی دید مرکزی خود را همچنان حفظ میکند. وی با بیان اینکه در بیماری شب کوری، کوری کامل به ندرت اتفاق میافتد، گفت: در بیماری شب کوری ابتدا یک چشم و پس از گذشت زمانی کوتاه چشم دیگر، درگیر بیماری میشود. جلوانی بیماری شب کوری را یک بیماری ژنتیکی دانست و افزود: بیماری شب کوری بدون سابقه ژنتیکی در دوران نوزادی و دوران نوجوانی علائم خود را نشان میدهد.
وی ادامه داد: شب کوری در سنین بالا عوارض کم تر و در سنین پایینتر عوارض بیشتری را بر روی فرد میگذارد.
وی با بیان اینکه فرد در بیماری شب کوری دید لوله تفگی پیدا میکند گفت: کاهش دید فرد در نور کم و به دنبال آن از دست دادن دید کامل و از دست دادن دید محیطی از مهم ترین علائم بیماری شب کوری محسوب می شوند. جلوانی افزود: در بیماری شب کوری فرد توانایی دیدن اشیاء تا مسافت زیاد را داشته ولی دید محیطی آن کم میشود.
وی اظهار داشت: آزمایش میدان دید، آزمایشهای فیزیولوژیکی و تست ژنتیک از مهم ترین راه های تشخیص ابتلا به این بیماری است.
نظرات شما عزیزان: